Hovenier Zwolle

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Onze hovenier verzorgt in Zwolle het tuinaanleg van Japanse tuinen

Wenst u de hulp van een vakkundige hovenier in Zwolle bij de tuinaanleg van prachtige Japanse tuinen? Kies dan voor de diensten van Secret Gardens. Al meer dan 30 jaar kloppen mensen in de omgeving van Zwolle bij ons aan voor het tuinontwerp, de tuinaanleg, vijver aanleg, het tuinonderhoud en de tuinrenovatie van natuurlijke Japanse tuinen. Om een Japanse tuin met een authentieke uitstraling te kunnen realiseren, is het belangrijk dat de tuin volgens de Japanse filosofieën wordt aangelegd. Een Japanse tuin zit vol betekenis en symboliek. Ieder element draagt bij aan een groter geheel. Wilt u meer weten over onze aanpak bij het maken van een tuinontwerp en de tuinaanleg? Lees dan verder of maak een afspraak met onze hovenier en geef uw wensen aan hem door voor uw droomtuin in Zwolle.

Op deze manier worden Japanse tuinen aangelegd

Wanneer u onze hovenier inschakelt voor het aanleggen van uw Japanse tuinen, staan uw wensen natuurlijk voorop. Daarnaast wordt bij de aanleg van uw tuin rekening gehouden met verschillende Japanse filosofieën. Alle kenmerken van de Japanse tradities en mystieke ceremonies zullen aanwezig zijn. Door met ieder detail rekening te houden, kan ons hoveniersbedrijf een unieke, groene en rustgevende tuin realiseren. Hoe ziet u uw unieke natuurlijke Japanse tuinen voor u? Geef uw wensen voor het tuinontwerp en de tuinaanleg aan ons door. Wij gaan dan graag aan de slag met het realiseren van uw droomtuin.

Het verwezenlijken van het tuinontwerp en de tuinaanleg

Hoe word uw Japanse tuin in Zwolle ontworpen en aangelegd? Volgens Japanse filosofieën moeten de elementen water, steen en de kleur groen gebalanceerd aanwezig zijn in een tuin. Deze elementen hebben hun eigen betekenis. Zo staat water symbool voor het leven, betekent de steen een rustpunt en staat groen voor de natuur. Om het element water te laten terugkeren kunnen wij voor u een vijver aanleggen. Wanneer u de verzorging van uw Japanse tuin in Zwolle uit handen geeft aan onze hovenier, zorgt hij ervoor dat al deze elementen aanwezig. Ook over het plantgebruik in de tuin denkt hij goed na. Iedere plant heeft zijn eigen unieke eigenschappen en heeft zijn eigen symboliek in de Japanse cultuur. Bladhoudende planten staan bijvoorbeeld voor de ‘eeuwigheid’ en bladverliezende planten staan voor het ‘tijdelijke’. Als hovenier kunnen wij met deze verschillende elementen spelen, zodat er een uniek geheel ontstaat met diepte. Wij creëren in Zwolle een rustgevende tuin, waarin u heerlijk kunt vertoeven.

Zo neemt u contact op met onze hovenier vanuit Zwolle

Wilt u het tuinontwerp, de tuinaanleg, de tuinrenovatie of het tuinonderhoud in Zwolle uit handen geven aan ons hoveniersbedrijf? Maak dan een afspraak met onze hovenier door te bellen naar 06-51598080 of te mailen via bert@secret-gardens.nl. Onze hovenier hoort vanuit Zwolle graag wat uw wensen zijn voor uw eigen Japanse tuinen.

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?