Hovenier Stadskanaal

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Zet onze hovenier in Stadskanaal in voor uw Japanse tuinen

Heeft u een hovenier in Stadskanaal nodig voor een uniek tuinontwerp? Of bent u op zoek naar vijver aanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud? Laat u verrassen door de prachtige Japanse tuinen. Secret Gardens is uw specialist in Japanse tuinen en natuurlijke tuinen. Ons hoveniersbedrijf is net even wat anders dan anders. Gedurende uw tuinaanleg, maken wij gebruik van de filosofische invloeden en symboliek vanuit Japan. Wij laten diverse elementen uit dit wonderbaarlijke land in uw tuin terugkomen. Wilt u direct een afspraak maken met onze hovenier vanuit Stadskanaal voor uw tuinontwerp, tuinonderhoud of tuinrenovatie? Neem contact op!

Wat kan onze hovenier in Stadskanaal voor u betekenen?

Mag onze hovenier in Stadskanaal uw tuinrenovatie en tuinonderhoud op zich nemen? Dan starten wij eerst met het maken van uw tuinontwerp. Wij gebruiken drie basiselementen uit de Japanse tuinen. Steen, als symbool van rust. Water als symboliek voor het leven en groen naar de natuur. Wij laten de tuin van uw dromen graag werkelijkheid worden. Dat is onze grote passie. De elementen en symboliek uit Japan zijn hierbij van groot belang. Bent u benieuwd naar hoe wij precies te werk gaan? Lees dan snel verder of benader onze hovenier vanuit Stadskanaal voor meer informatie!

Wij creëren oneindige Japanse tuinen

Hebben de oneindig lijkende Japanse tuinen u altijd al aangesproken? Laat onze hovenier in Stadskanaal uw tuinaanleg verzorgen. De drie belangrijke elementen uit de natuurlijke tuinen uit Japan, zult u hier ruimschoots in terugvinden. Ook maken wij gebruik van bladverliezende en bladhoudende planten. Deze staan voor de vergankelijkheid van het leven en symboliseren tevens het eeuwige. De combinatie van dit plantgebruik zorgt werkelijk voor een prachtig contrast. Een vijver aanleggen behoort ook tot de mogelijkheden. Mogen wij ook diepte en perspectief aan uw tuin toevoegen? Zo realiseren wij Japanse tuinen die oneindig lijken. De omringende natuur in uw tuin wordt hierbij ten volle benut. Laat ons vandaag nog uw oneindige tuin creëren. Maak vandaag nog een afspraak met onze hovenier vanuit Stadskanaal voor uw unieke tuinontwerp.

Benader ons hoveniersbedrijf vandaag nog

Wilt u ons hoveniersbedrijf inzetten voor uw tuinrenovatie of tuinonderhoud? Of mogen wij uw periodieke tuinonderhoud op ons nemen? Benader ons direct en maak een afspraak, zodat wij uw tuin kunnen inventariseren. Bel ons via 06-51598080 of stuur een e-mail naar bert@secret-gardens.nl. Zet onze hovenier in Stadskanaal in om uw prachtige Japanse tuinen te realiseren!

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?