Japanse tuinonderhoud

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Secret Gardens, voor al uw tuinonderhoud

Bent u op zoek naar kwalitatief goed tuinonderhoud? En heeft u al eens gedacht aan een Japanse tuin? Laat Secret Gardens uw tuin onderhouden. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de aanleg als het onderhoud van Japanse tuinen. Een Japanse tuin is een tuin met veel symboliek, welke wordt aangelegd volgens een bepaalde filosofie. Veel elementen van dit prachtige land zijn hierin zichtbaar. Kiest u voor ons tuinonderhoud, dan hoeft u geen regulier hovenierschap te verwachten. Wij maken van uw tuin een waar kunstwerk!

Onze werkwijze voor uw tuinonderhoud

Kiest u voor tuinonderhoud in Japanse stijl, dan kunnen wij u complete service van begin tot eind bieden. Dit start al vanaf het ontwerp, waarbij wij gebruik maken van de drie basiselementen. Water, steen en de kleur groen. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw Japanse tuin, zodat wij creatieve oplossingen kunnen bedenken om uw tuin optimaal tot haar recht te laten komen. Nadat u het ontwerp goedgekeurd heeft, gaan wij over tot de aanleg van uw Japanse tuin. Hier komen ook een stukje renovatie en optimalisatie bij kijken. Is uw tuin af en geheel naar wens, dan kunt u ons inzetten om u te blijven ondersteunen bij uw tuinonderhoud. Uw tuin haar magie laten behouden is onze passie!

De drie elementen voor het onderhoud van uw Japanse tuin

Voor uw tuinonderhoud gebruiken wij water, steen en de kleur groen als de drie essentiële basiselementen. Water symboliseert ‘leven’, steen staat voor ‘rust’ en ‘groen’ staat voor de natuur. Achter het plantengebruik in de Japanse tuin schuilt ook een betekenis. Zo staan bladverliezende planten voor het ‘tijdelijke’ en bladhoudende planten voor de ‘eeuwigheid’. Binnen ons onderhoud benutten wij de omliggende natuur in uw tuin. Zo proberen wij perspectief en diepte te creëren, zodat uw tuin oneindig lijkt. Dit geeft werkelijk een prachtig effect!

Zet ons vandaag nog in voor het onderhoud van uw Japanse tuin

Bent u ook zo enthousiast over Japanse tuinen? En ziet u het wel zitten om uw tuin geheel in deze stijl te laten onderhouden? Maak dan gebruik van de complete tuinonderhoud service van Secret Gardens. Laat ons de tuin van uw dromen creëren. Heeft u nog vragen over onze diensten? Of wilt u vandaag nog een afspraak met onze hovenier maken? Bel ons dan snel via 06-51598080 of stuur een e-mail naar bert@secret-gardens.nl. Wij hopen gauw uw droomtuin te mogen ontwerpen en onderhouden!

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?