Hovenier Assen

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Zet onze hovenier in Assen in voor uw Japanse tuinen

Bent u naarstig op zoek naar een hovenier in Assen? Zoek dan niet langer verder. Secret Gardens is uw partner in tuinrenovatie, tuinaanleg en tuinontwerp. Wij zijn gespecialiseerd in de tuinaanleg van Japanse tuinen en natuurlijke tuinen. Japanse tuinen zijn heel bijzonder. Ze worden gelegd middels een bepaalde filosofie. Symboliek is iets wat u hier veel in terug ziet, evenals diverse elementen uit Japan. Wij kunnen een prachtige vijver aanleggen gedurende uw tuinaanleg en tuinrenovatie. In overleg met u maken wij hier een gedegen tuinontwerp voor. Bent u benieuwd naar wat onze hovenier in Assen zoal voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op met ons hoveniersbedrijf voor meer informatie!

Diensten van onze hovenier in Assen

Wist u dat onze hovenier in Assen voor diverse diensten inzetbaar is? Wij kunnen in overleg met u een geheel tuinontwerp maken. Japanse tuinen hebben drie basiselementen die u vaak terugziet. Dit zijn water, steen en groen. Allen hebben hun eigen symbolische betekenis. Water staat voor het leven, groen voor de natuur en steen symboliseert rust. Ons hoveniersbedrijf komt graag uw vijver aanleggen, zodat het element water volop terugkomt. U kunt ons ook inzetten voor uw tuinonderhoud. Onze hovenier komt in Assen graag periodiek bij u langs om uw natuurlijke tuinen weer in prachtige staat te brengen!

Wij laten uw droomtuin tot leven komen

Onze hovenier gebruikt in Assen meerdere elementen om uw droomtuin te realiseren. Naast water, steen en groen, zijn er nog een aantal elementen die van betekenis zijn binnen de Japanse tuinen. Zo staan bladverliezende planten voor het tijdelijke en bladhoudende planten voor het eeuwige. Van beide plantensoorten zullen wij dan ook veelvuldig gebruik maken in uw tuinontwerp. Japanse tuinen staan er eveneens om bekend dat deze wel oneindig lijken. Dit prachtige effect wordt gecreëerd door veel diepte en perspectief toe te voegen aan uw tuin. Dit doen wij door ook de omringende natuur in uw tuin in het tuinontwerp te betrekken. Ziet u dat wel zitten, een oneindig lijkende tuin? Neem dan snel contact op met onze hovenier vanuit Assen en laat ons uw droomtuin creëren!

Neem contact op met Secret Gardens

Wenst u ook zo’n mooi tuinontwerp? Wilt u ons inzetten voor uw tuinaanleg of mogen wij uw tuinonderhoud op ons nemen? Maak dan meteen een afspraak met onze hovenier vanuit Assen. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor uw droomtuin.
Bel ons via 06-51598080 of stuur een e-mail naar bert@secret-gardens.nl. Zet ons vandaag nog in voor uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinrenovatie!

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?