Hovenier Drachten

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Schakel de hovenier in Drachten in over unieke Japanse tuinen

Wenst u de hulp van een vakkundige hovenier in Drachten die een tuinrenovatie of tuinontwerp voor u kan verwezenlijken? Dan bent u bij Secret Gardens aan het juiste adres. Wij leveren kwalitatief maatwerk op het gebied van Japanse tuinen. Inmiddels hebben we al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud van tuinen in een Japanse stijl. Een Japanse tuin is een tuin met veel symboliek en betekenissen. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde elementen aanwezig zijn bij de aanleg van de tuin. Wilt u ons ook inschakelen voor een uniek tuinontwerp, tuinaanleg of tuinrenovatie? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Onze hovenier helpt u in Drachten graag met het creëren van de natuurlijke tuinen die u wenst.

Hulp in Drachten van onze hovenier

Hoe verzorgt onze hovenier in Drachten de tuinaanleg van uw Japanse tuin? Zoals gezegd bevat een Japanse tuin veel betekenis en symboliek. Japan staat bekend om haar vele tradities en mystieke ceremonies. Deze kenmerken kunt u ook terugvinden in de tuin. Wij leggen de tuin aan volgens een bepaalde filosofie. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring op gedaan en bezitten de professionaliteit die nodig is om uw tuin te ontwerpen en aan te leggen. Wij bieden meer dan de reguliere hovenier, wij realiseren ware kunst.

Zo verzorgen wij de tuinaanleg van uw prachtige Japanse tuinen

Wanneer onze hovenier een tuinontwerp voor u maakt in Drachten, zullen er drie verschillende elementen worden verwerkt: water, steen en de kleur groen. Ieder element heeft zijn eigen betekenis. Zo staat water voor ‘leven’, steen staat symbool voor een rustpunt en de kleur groen staat voor de natuur. Al deze elementen krijgen een eigen plek in de tuin. Zo zullen wij bijvoorbeeld een vijver aanleggen, stenen plaatsen en groen planten. Tevens houden wij rekening met het plantgebruik tijdens het tuinaanleg. Bladverliezende planten staan voor het ‘tijdelijke’ en bladhoudende planten staan voor de ‘eeuwigheid’. We gebruiken de natuur er omheen om perspectief en diepte te creëren in de tuin. Wilt u ook prachtige natuurlijke tuinen aan laten leggen door ons hoveniersbedrijf? Onze hovenier staat graag voor u klaar in Drachten. Geef uw wensen wat betreft het tuinontwerp, de tuinrenovatie, de tuinaanleg of het tuinonderhoud aan ons door.

Neem contact op met ons hoveniersbedrijf

Wij helpen u graag met het verwezenlijken van prachtige Japanse tuinen in een uniek tuinontwerp. Schakel onze hovenier vandaag nog in vanuit Drachten door te bellen naar 06-51598080. Mailen kan ook via bert@secret-gardens.nl. Onze hovenier helpt in Drachten graag met het realiseren van uw japanse tuinen!

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?