Hovenier Meppel

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Gespecialiseerde hovenier in Meppel gezocht?

Wilt u gebruik maken van de diensten van een gespecialiseerde hovenier in Meppel? Secret Gardens is uw ervaren partner in tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinaanleg. Welke diensten wenst u voor uw natuurlijke tuinen? Ons specialisme richt zich voornamelijk op de Japanse tuinen. Wij kunnen hiervoor een uniek tuinontwerp verzorgen. Wij leggen onze Japanse tuinen volgens een bepaalde filosofie, waarbij symboliek een grote rol speelt. In onze Japanse tuinen laten wij meerdere elementen van dit prachtige land terugkomen. Dat maakt ons hoveniersbedrijf anders dan de reguliere hoveniers. Wij kunnen bijvoorbeeld een vijver aanleggen die geheel past binnen de Japanse tuin. Onze passie is het creƫren van uw droomtuin, wat wij met de nodige zorg en aandacht doen. Wilt u weten hoe wij uw droomtuin tot leven brengen? Neem dan contact op met onze hovenier vanuit Meppel, zodat hij uw tuin kan inventariseren.

Voor deze diensten zet u onze hovenier in Meppel in

Onze hovenier in Meppel is uw specialist als het gaat om tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Bij ons tuinontwerp wordt steevast gebruik gemaakt van drie belangrijke basiselementen. Water, als symbool van het leven. Steen als rustpunt en groen als verwijzing naar de groene natuur. Bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw Japanse tuinen? Wij denken graag met u mee en ontwerpen een unieke, karakteristieke tuin voor u. Indien u akkoord bent met ons tuinontwerp, zullen wij overgaan tot de tuinaanleg of tuinrenovatie. Mogen wij dan ook uw periodieke tuinonderhoud op ons nemen? Zo behouden wij de mooie, originele staat van uw tuin. Neem snel contact op met onze hovenier vanuit Meppel en maak kennis met onze prachtige Japanse tuinen!

Veel symbolisme in uw natuurlijke tuinen

Ons hoveniersbedrijf maakt veelvuldig gebruik van symbolisme gedurende uw tuinaanleg. De elementen water, steen en groen komen vaak terug in onze Japanse tuinen. Het element water komt dan terug door het aanleggen van een vijver. Ook de soorten planten die wij gebruiken, bevatten symboliek. Bladverliezende planten staan voor de vergankelijkheid, terwijl bladhoudende planten de eeuwigheid symboliseren. Wij voegen ook perspectief en diepte toe aan uw tuin, zodat uw tuin oneindig lijkt. Hierbij wordt de omringende natuur in uw tuin volop gebruikt. Bent u benieuwd wat onze hovenier in Meppel voor u kan betekenen omtrent de aanleg van uw Japanse tuinen? En past het idee van natuurlijke tuinen wel bij u? Maak dan snel een afspraak!

Zet onze hovenier in Meppel in

Mogen wij uw tuinonderhoud of tuinrenovatie op ons nemen? Of wilt u ons uw unieke tuinontwerp laten maken? Maak dan direct een afspraak met ons hoveniersbedrijf, zodat wij uw tuin kunnen inventariseren. Wij helpen u graag aan uw droomtuin! Bel 06-51598080 of stuur een e-mail naar bert@secret-gardens.nl. Laat onze hovenier in Meppel bij u langskomen voor uw tuinontwerp, tuinonderhoud of tuinrenovatie!

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?