Japanse tuinrenovatie

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Uw tuinrenovatie op zijn Japans

Wilt u uw tuin laten renoveren en wilt u uw tuinrenovatie geheel in Japanse stijl uit laten voeren? Secret Gardens is uw ervaren specialist in Japanse tuinen. Onze tuinen leggen wij geheel in Japanse stijl en kunnen wij indien gewenst ook blijvend onderhouden. Wat maakt deze tuinen nou zo speciaal? Japanse tuinen hebben een bijzondere filosofische grondslag. Er wordt veel gebruik gemaakt van symboliek en in de tuinen kunt u diverse elementen uit Japan terugvinden. Wij zijn niet zoals de reguliere hoveniers. Wij kunnen uw unieke Japanse tuin creëren en zetten hierbij net even dat stapje extra. Bent u benieuwd geworden? Neem dan snel contact op met onze hovenier voor uw tuinrenovatie!

Wat kan onze Japanse tuinrenovatie voor u betekenen?

Kiest u voor onze tuinrenovatie, dan bieden wij u uitgebreide service van begin tot eind. Wat zijn uw wensen voor uw nieuwe tuin? Bij ons ontwerp maken wij altijd gebruik van de drie basiselementen. Dit zijn water, steen en de kleur groen. Voor elke tuin kunnen wij een creatieve oplossing bedenken. Wij denken graag met u mee. Bent u akkoord met ons ontwerp? Dan leggen wij uw tuin met aandacht en vakkundigheid aan. Hierbij wordt uw tuin zowel gerenoveerd als geoptimaliseerd. Bent u tevreden met de prachtige tuin die onze tuinrenovatie u heeft opgeleverd? Laat ons dan uw tuin blijvend onderhouden, zodat uw tuin haar goede staat zal behouden.

Drie elementen voor uw Japanse tuinrenovatie

U heeft al kunnen lezen dat wij drie basiselementen gebruiken wanneer we overgaan op de renovatie van uw tuin. De drie elementen hebben elk hun eigen symboliek. Zo staat water voor ‘leven’, steen voor ‘rust’ en ‘groen’ voor de prachtige groene natuur.
Ook de diversiteit aan planten heeft een belangrijke betekenis in de Japanse tuin. De bladverliezende planten worden aangeduid als het ‘tijdelijke’ en groene, volle bladeren als het ‘eeuwige’. Bij het creëren van uw droomtuin maken wij veel gebruik van diepte en perspectief, zodat uw tuin oneindig lijkt. Dit doen wij door de omliggende natuur ten volle te benutten. Lijkt een tuinrenovatie in Japanse stijl u helemaal het einde? Maak dan snel een afspraak om uw droomtuin te realiseren!

Laat uw Japanse droomtuin tot leven komen

Wilt u ook zo’n prachtige tuin in Japanse stijl? Laat onze hovenier uw tuinrenovatie verzorgen. Wilt u meer weten over onze overige diensten of onze kosten? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen inplannen. Bel ons via 06-51598080 of stuur een e-mail naar bert@secret-gardens.nl. Wij realiseren graag uw Japanse droomtuin!

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?