Hovenier Groningen

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Zet onze hovenier in Groningen in voor uw tuinonderhoud

Is het tijd om weer iets aan uw tuin te doen en bent u op zoek naar een hovenier in Groningen voor uw tuinonderhoud? Leg uw werk in handen van Secret Gardens. Ons hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het tuinonderhoud van Japanse tuinen en natuurlijke tuinen. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het laten maken van een tuinontwerp? Zet ons ook in voor uw tuinaanleg. Onze Japanse tuinen worden gelegd middels een bepaalde filosofie. Symboliek is hierbij van groot belang. In Japanse tuinen zult u ook altijd meerdere elementen van dit land terugvinden. Wij zijn geen regulier hoveniersbedrijf. Zoekt u naar een hovenier in Groningen die u net wat extra’s kan bieden? Neem dan contact op met Secret Gardens!

Zet onze hovenier in Groningen in van tuinontwerp tot tuinaanleg

Wilt u gebruik maken van onze hovenier in Groningen? Dan maken wij alvorens graag een afspraak met u, zodat wij kunnen beginnen aan uw unieke tuinontwerp. De drie basiselementen van de Japanse tuinen laten wij hier graag in terugkomen.
Water, steen en de kleur groen zijn hierbij belangrijke symboliek. Wij denken graag met u mee en kunnen allerhande creatieve oplossingen bedenken voor elke situatie. Is ons tuinontwerp geheel naar wens? Dan gaan wij over tot uw tuinaanleg. Ons hoveniersbedrijf zorgt ervoor dat uw tuin haar eigen magie krijgt. Wilt u dat uw tuin haar prachtige staat blijft behouden? Zet ons dan in voor uw periodieke tuinonderhoud. Neem contact op met onze hovenier in Groningen, en laat hem weten wat u voor uw Japanse tuinen wenst.

De basiselementen voor uw natuurlijke tuinen

Onze hovenier in Groningen maakt bij uw tuinaanleg gebruik van drie basiselementen. Water staat voor het leven. Een vijver aanleggen behoort daarom tot de mogelijkheden. Steen is de symboliek voor rust en groen voor de groene natuur. Wist u dat het plantgebruik in de Japanse tuinen ook een speciale betekenis heeft? Bladverliezende planten duiden het tijdelijke aan, en bladhoudende planten staan voor het eeuwige. Wij geven uw tuin een oneindig effect, door gedurende de tuinrenovatie veel gebruik te maken van perspectief en diepte. Hierbij benutten wij zoveel mogelijk de omliggende natuur in uw eigen tuin, om natuurlijke tuinen te creëren. Vraag onze hovenier in Groningen welke bijzondere elementen ons hoveniersbedrijf in uw tuin kan verwerken!

Neem direct contact op voor uw tuinaanleg

Wilt u ons inzetten voor de tuinaanleg van natuurlijke tuinen of Japanse tuinen? Heeft u behoefte aan een tuinrenovatie? En mogen wij hiervoor een prachtig tuinontwerp maken? Neem direct contact op met ons hoveniersbedrijf. Ook voor vijver aanleg bent u bij ons aan het juiste adres. Benader ons via 06-51598080 of stuur een e-mail naar bert@secret-gardens.nl. Onze hovenier is in Groningen graag uw partner voor uw tuinontwerp, tuinaanleg of tuinrenovatie!

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?