Hovenier Coevorden

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Zoekt u nog een ervaren hovenier in Coevorden?

Wilt u een gehele tuinrenovatie en bent u nog zoekende naar een ervaren en vakkundige hovenier in Coevorden? Denk dan eens aan Secret Gardens. Wij zijn gespecialiseerd in de tuinrenovatie, tuinaanleg en het tuinontwerp van Japanse tuinen. Deze tuinen zijn heel bijzonder, omdat ze geheel volgens een bepaald filosofisch gedachtegoed gelegd worden. In Japanse tuinen is doorgaans veel symboliek terug te vinden, evenals elementen uit dit wonderbaarlijke land. Wij kunnen ook een vijver aanleggen in Japanse stijl. Laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat wij een perfect tuinontwerp voor u kunnen maken. Als u op zoek bent naar uw droomtuin, bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wilt u weten wat onze hovenier in Coevorden voor u kan betekenen? Lees dan snel verder of neem direct contact op!

Zet onze hovenier in Coevorden in voor deze diensten

Wenst u een gehele tuinaanleg, tuinontwerp of een tuinrenovatie? Schakel onze hovenier in Coevorden in. Wij stellen uw wensen centraal en zijn in staat voor elke situatie een passende oplossing te bedenken. Binnen ons tuinontwerp zijn drie basiselementen van enorm belang. Water, wat het leven symboliseert. Groen, naar de groene natuur en steen als symbool van rust. In alle Japanse tuinen zult u deze elementen terug kunnen vinden. Mogen wij een prachtig tuinontwerp voor u maken? Of wenst u ons hoveniersbedrijf in te zetten voor uw tuinrenovatie? Benader onze hovenier vanuit Coevorden vandaag nog en maak direct een afspraak!

Onze werkwijze voor uw natuurlijke tuinen

Onze hovenier kan in Coevorden veel voor uw tuin betekenen. Naast dat ons hoveniersbedrijf gebruik maakt van de elementen water, steen en groen, passen wij nog diverse andere elementen toe in de Japanse tuinen. Zelfs de plantensoorten bevatten symboliek. Wat dacht u van bladverliezende planten? Deze staan voor de vergankelijkheid van het leven. Door ook gebruik te maken van bladhoudende planten, creƫren wij een verband tussen de vergankelijkheid en het eeuwige leven. Tevens wordt perspectief en diepte toegevoegd aan uw tuin, waardoor uw tuin een oneindig effect krijgt. Dit doen wij door de omringende natuur in uw tuin goed te benutten. Ook kunnen wij voor u een vijver aanleggen. Wat kan onze hovenier in Coevorden voor u betekenen? Laat ons weten wat uw wensen zijn!

Zet ons in voor uw tuinonderhoud, tuinontwerp of tuinrenovatie

Heeft u een tuinrenovatie op de planning staan? Wilt u een uniek tuinontwerp laten maken? Of behoeft uw tuin periodiek onderhoud? Laat het aan ons hoveniersbedrijf over. Wij kunnen vele elementen die passen in een Japanse tuin, zoals een vijver aanleggen, laten terugkomen in uw tuin. Bel ons via 06-51598080 of stuur een e-mail naar bert@secret-gardens.nl. Onze hovenier is in Coevorden graag tot uw dienst bij de aanleg van uw Japanse tuinen!

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?