Hovenier Hardenberg

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Laat onze hovenier in Hardenberg langskomen

Bent u voor uw vijver aanleg, tuinaanleg, tuinontwerp of tuinonderhoud op zoek naar een hovenier in Hardenberg? Zoek dan niet langer verder. Secret Gardens is uw adres voor alles omtrent Japanse tuinen en natuurlijke tuinen. Onze tuinen worden geheel volgens een bepaalde filosofie gelegd. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van symboliek en elementen uit Japan. Wat wenst u voor uw Japanse tuinen of natuurlijke tuinen? Wij realiseren uw droomtuin, waarbij wij beginnen met het tuinontwerp. Ook een vijver aanleggen behoort tot de mogelijkheden. Zet u ons in om uw tuinontwerp te maken? Of kunnen wij iets voor u betekenen binnen uw tuinaanleg of tuinonderhoud? Neem dan contact op met onze hovenier vanuit Hardenberg!

Onze hovenier biedt in Hardenberg een totaaloplossing

U leest het al, onze hovenier kan in Hardenberg een totaaloplossing bieden. Of het nu gaat om het tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud, wij bieden een breed specialisme. Mogen wij uw tuinontwerp op ons nemen? Dan maken wij gebruik van drie belangrijke basiselementen. Water, als symbool van leven. Groen als symboliek voor de groene natuur en steen als verwijzing naar rust. Deze elementen worden doorgaans in alle Japanse tuinen gebruikt. Wilt u gebruik maken van het aantrekkelijke aanbod van ons hoveniersbedrijf? Laat ons dan uw prachtige tuin creëren en vraag onze hovenier in Hardenberg welke symboliek wij in uw tuin terug laten komen.

Dit passen wij toe in uw Japanse tuinen

Onze hovenier past in Hardenberg diverse elementen toe aan uw natuurlijke tuinen. Wij maken veelvuldig gebruik van steen, water en groen als de drie belangrijkste elementen voor uw tuinontwerp. Het plantgebruik is ook vrij divers. Wij maken gebruik van zowel bladverliezende als bladhoudende planten. Deze symboliseren de vergankelijkheid van het leven en het eeuwige leven, waardoor de Japanse tuinen een mooi contrast krijgen.  Wij voegen diepte en perspectief toe aan uw tuin om deze oneindig te laten lijken. Hierbij maken we ook gebruik van de omringende natuur in uw tuin. Ook kunnen wij bij u een vijver aanleggen. Bent u benieuwd hoe onze hovenier dit in Hardenberg precies doet? Maak dan een afspraak met ons hoveniersbedrijf en ontdek de vele mogelijkheden!

Neem snel contact op met ons hoveniersbedrijf

Mogen wij uw tuinrenovatie op ons nemen? Wilt u uw tuinontwerp in onze handen leggen? Een nieuwe vijver aanleggen? Of mogen wij uw tuinonderhoud verrichten? Neem vandaag nog contact op met ons hoveniersbedrijf voor de realisatie van uw Japanse tuinen of natuurlijke tuinen. Bel via 06-51598080 of stuur een e-mail naar bert@secret-gardens.nl. Onze hovenier helpt in Hardenberg graag bij uw tuinontwerp, tuinrenovatie of tuinonderhoud!

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?