Hovenier Marum

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Hulp van de hovenier in Marum bij de tuinaanleg van Japanse tuinen

Heeft u behoefte aan de hulp van een vakkundige hovenier in Marum? Een hovenier die u helpt met het tuinontwerp en de tuinaanleg van indrukwekkende Japanse tuinen? Bij Secret Gardens zit u helemaal goed. Wij zijn al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van tuinaanleg, tuinontwerp en tuinrenovatie van natuurlijke tuinen in een Japanse stijl. Wanneer wij het tuinonderhoud verzorgen, creëren wij een Japanse tuin vol symboliek en betekenis. Onze hovenier zorgt ervoor dat alle benodigde elementen aanwezig zijn om uw droomtuin te verwezenlijken. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak bij het tuinontwerp en de tuinaanleg? Of heeft interesse in de aanleg van een vijver? Lees dan verder of neem direct contact op met onze hovenier. Hij staat graag voor u klaar in alle activiteiten omtrent Japanse tuinen in Marum.

De aanpak van ons hoveniersbedrijf

Waar let onze hovenier op wanneer hij begint met de tuinaanleg van Japanse tuinen? Wij zorgen ervoor dat in een Japanse tuin allerlei kenmerken van tradities en mystieke ceremonies aanwezig zijn. Ons hoveniersbedrijf houdt met ieder detail rekening. De tuinaanleg gebeurt volgens een bepaalde filosofie. Daarmee onderscheiden wij ons van andere hoveniers. Wij realiseren geen reguliere tuin, maar ware kunst. Wilt u de hulp van een echte ervaren professional bij een tuinrenovatie of bij het ontwerpen van prachtige natuurlijke Japanse tuinen? Benader dan onze hovenier voor hulp. Wij verwezenlijken graag de Japanse tuin waar u altijd van heeft gedroomd in Marum.

Het tuinontwerp en de tuinaanleg van unieke Japanse tuinen

Om uw tuin in Marum volgens de Japanse filosofieën aan te leggen, moeten er verschillende elementen worden verwerkt. Zo moet in het tuinontwerp water, steen en de kleur groen terugkomen. Water staat symbool voor leven, steen staat symbool voor een rustpunt en de kleur groen staat voor de natuur. Wij zullen in uw tuin daarom bijvoorbeeld een vijver aanleggen, verschillende stenen plaatsen en groene planten aanbrengen. Welke planten er worden gebruikt, is ook heel belangrijk voor het ontwerp van een Japanse tuin. Volgens de Japanse tradities en symboliek staan bladverliezende planten voor het ‘tijdelijke’ en bladhoudende planten staan voor de ‘eeuwigheid’. Door met deze verschillende elementen te spelen, creëert onze hovenier heel veel diepte in uw tuin in Marum.

Benader onze hovenier vanuit Marum

Wenst u de hulp van ons hoveniersbedrijf bij het tuinontwerp, de tuinaanleg, een tuinrenovatie of tuinonderhoud in Marum? Onze hovenier staat graag voor u klaar. Maak snel een afspraak door te bellen naar 06-51598080. Mailen kan ook via bert@secret-gardens.nl. Laat uw wensen wat betreft Japanse tuinen weten aan onze hovenier in Marum.

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?