Japanse tuin aanleg

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Uw tuinaanleg in Japanse stijl

Bent u op zoek naar een ervaren specialist voor uw tuinaanleg? En spreken Japanse tuinen u wel aan? Denk dan eens aan Secret Gardens. Onze specialisatie betreft de aanleg en het onderhoud van prachtige Japanse tuinen. Een Japanse tuin is zeer bijzonder. De tuin wordt gelegd middels een bepaalde filosofie en vertoont hierdoor veel symboliek. U kunt hier vele elementen van Japan in terugvinden. Onze tuinaanleg is niet zoals regulier hovenierschap. Wij kunnen namelijk de tuin van uw dromen verzorgen. Uw tuin wordt een ware eyecatcher!

Hoe gaan wij te werk gedurende de tuinaanleg van uw Japanse tuin?

Voor uw tuinaanleg bieden wij u een compleet aanbod. In overleg met u maken wij eerst een ontwerp. Van belang hierbij zijn de drie basiselementen. Steen, water en de kleur groen. Wat wenst u voor uw Japanse tuin? Wij bedenken graag een creatieve oplossing voor uw situatie. Uw tuin optimaal tot haar recht laten komen is ons streven. Nadat u akkoord bent met ons ontwerp, gaan wij over tot de aanleg, waarbij wij uw tuin ook renoveren en optimaliseren. Bent u tevreden met onze diensten? Dan kunt u er ook voor kiezen uw tuin blijvend door ons te laten onderhouden. Zo blijft uw tuin mooi en heeft u echt profijt van onze tuinaanleg!

Uw oneindige Japanse tuin

Bij onze tuinaanleg verwerken wij de drie basiselementen steen, water en groen. ‘Groen’ staat voor natuur, ‘steen’ symboliseert rust en ‘water’ betekent leven. De planten in de Japanse tuin hebben elk zo hun eigen betekenis. Bladverliezende planten worden als het ‘tijdelijke’ gesymboliseerd. Bladhoudende planten symboliseren het ‘eeuwige’. De omliggende natuur in uw tuin wordt door ons goed benut, zodat wij een geweldig effect kunnen creëren. Door diepte en perspectief toe te voegen, lijkt uw tuin oneindig. Wilt u ook een prachtige oneindige tuin? Neem dan snel contact met ons op!

Laat ons uw Japanse tuinaanleg verzorgen

Mag onze hovenier bij u langskomen om de Japanse tuin van uw dromen aan te leggen? Wilt u meer weten over onze unieke Japanse tuinen? Of heeft u andere vragen over onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. Maak een afspraak of stel uw vragen. Benader ons vandaag nog via 06-51598080 of stuur een e-mail naar bert@secret-gardens.nl. Onze hovenier is u graag van dienst bij de unieke tuinaanleg van uw Japanse tuin!

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?