Hovenier Westerbork

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Uw hovenier in Westerbork voor uw Japanse tuinen

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier in Westerbork voor de aanleg van uw Japanse tuinen? Secret Gardens is het ideale hoveniersbedrijf voor u. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van Japanse tuinen en natuurlijke tuinen. Naast dat u bij ons terecht kunt voor tuinaanleg, houden wij ons tevens bezig met tuinontwerp, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Onze Japanse tuinen worden gelegd middels een bepaalde filosofie. Bij de tuinaanleg wordt veel gebruik gemaakt van symboliek en laten wij meerdere elementen uit Japan terugkomen. Ons hoveniersbedrijf kan de tuin van uw dromen realiseren. Mag onze hovenier in Westerbork uw vijver komen aanleggen? Of wilt u een gehele tuinrenovatie? Maak dan snel een afspraak!

Dit kan onze hovenier in Westerbork voor u betekenen

Onze hovenier kan u in Westerbork service van begin tot eind bieden. Wilt u een uniek tuinontwerp laten maken? Dan starten wij hier als eerste mee. Bij onze natuurlijke tuinen en Japanse tuinen maakt ons hoveniersbedrijf gebruik van drie basiselementen. Water, naar het leven. Steen als symbool van rust en groen als in de groene natuur. Wij komen dan ook graag uw vijver aanleggen. Bent u akkoord met ons tuinontwerp? Dan gaan wij over op uw tuinaanleg. Hieronder valt een vakkundige tuinrenovatie, waarbij uw tuin ook geoptimaliseerd wordt. U kunt onze hovenier in Westerbork ook inzetten voor uw tuinonderhoud. Zo behouden uw Japanse tuinen en natuurlijke tuinen haar schoonheid en pracht.

Wij realiseren de tuin van uw dromen

Onze hovenier kan in Westerbork de tuin van uw dromen werkelijkheid laten worden. Bij uw tuinontwerp kiezen wij voor een diversiteit aan planten, omdat deze diversiteit van grote betekenis is bij Japanse tuinen. Er wordt gebruik gemaakt van zowel bladverliezende als bladhoudende planten. Deze duiden het tijdelijke en het eeuwige aan. Ook diepte en perspectief worden toegepast bij uw tuinontwerp. Door hiervan gebruik te maken, zal uw tuin oneindig lijken. Dit geeft werkelijk een prachtig effect. Ook van de omringende natuur in uw tuin maken wij volop gebruik. Zet onze hovenier in Westerbork in, indien u een uniek tuinontwerp, een tuinrenovatie of tuinonderhoud wenst voor uw natuurlijke tuinen. Neem contact met ons hoveniersbedrijf op!

Neem contact op met onze hovenier vanuit Westerbork

Mogen wij het tuinontwerp van uw Japanse tuinen of natuurlijke tuinen realiseren? Wilt u onze hovenier inzetten voor uw tuinrenovatie of tuinonderhoud? Of heeft u nog vragen over onze diensten? Neem direct contact op voor het maken van een afspraak. Bel via 06-51598080 of stuur een e-mail naar bert@secret-gardens.nl. Wij nemen graag uw tuinontwerp, tuinrenovatie of tuinonderhoud op ons!

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?