Hovenier Borger

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Schakel de hovenier in vanuit Borger

Heeft u behoefte aan de hulp van een vakkundige hovenier in Borger bij de tuinaanleg van indrukwekkende Japanse tuinen? Bij hoveniersbedrijf Secret Gardens bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen graag het tuinontwerp, de tuinaanleg, het tuinonderhoud en de tuinrenovatie van Japanse tuinen. Een Japanse tuin is anders dan de traditionele Nederlandse tuin. Een Japanse tuin zit namelijk vol met betekenis en symboliek. Over ieder element en de plaatsing van het element is nagedacht. Zo ontstaat er een unieke, rustgevende tuin, waarin men heerlijk kan vertoeven. Heeft u behoefte aan meer informatie over hoe wij het tuinontwerp en de tuinaanleg van deze bijzondere natuurlijke tuinen realiseren? Lees dan verder of neem direct contact op met de hovenier. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van Japanse tuinen in Borger.

Wij realiseren unieke Japanse tuinen

Schakelt u onze hovenier in voor het tuinontwerp en de tuinaanleg van uw eigen Japanse tuinen? Dan nemen wij uw wensen voor uw tuin in Borger als uitgangspunt. Daarnaast nemen wij bij het ontwerp en de aanleg ook verschillende Japanse filosofieën in acht. De Japanse tradities en mystieke ceremonies worden gekenmerkt door verschillende elementen die terug te vinden zijn in Japanse tuinen. Om een rustgevend geheel te kunnen creëren houden wij rekening met ieder detail. Welke elementen wilt u graag terugzien in uw tuin in Borger? Geef uw wensen door aan onze hovenier.

Zo verzorgen wij het tuinontwerp en de tuinaanleg

Volgens Japanse filosofieën moeten er drie verschillende elementen aanwezig zijn in een tuin. Dit zijn de elementen water, steen en de kleur groen. Ieder element heeft zijn eigen betekenis. Zo staat water symbool voor het leven, betekent de steen een rustpunt en staat groen voor de natuur. Door deze elementen op de juiste manier te balanceren in uw tuin, ontstaat een prachtig, rustgevend geheel. Wij zullen bijvoorbeeld een vijver aanleggen, mooie planten plaatsen en stenen toevoegen. Het plantgebruik speelt ook een belangrijke rol in de tuin. Iedere plant heeft ook weer zijn eigen symboliek. Bladhoudende planten staan bijvoorbeeld voor de ‘eeuwigheid’ en bladverliezende planten staan voor het ‘tijdelijke’. De hovenier weet precies hoe hij met de planten moet spelen, om diepte in uw tuin in Borger te brengen.

Bel of mail onze hovenier vanuit Borger

Wenst u ons hoveniersbedrijf vanuit Borger in te schakelen voor het tuinontwerp, de tuinaanleg, de tuinrenovatie of het tuinonderhoud? Neem dan contact op met onze hovenier door te bellen naar 06-51598080 of te mailen via bert@secret-gardens.nl. Onze hovenier creëert in Borger dan graag de tuin waar u altijd van heeft gedroomd.

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?