Ontwerp Japanse Tuin

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Wij realiseren het tuinontwerp van uw dromen

Wilt u de tuin van uw dromen laten ontwerpen? Laat uw tuinontwerp over aan de specialisten van Secret Gardens. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in Japanse tuinen en verzorgen de meest prachtige creaties. Neem een kijkje op onze website voor een impressie. Japanse tuinen zijn zeer bijzonder. Ze worden ontworpen middels een filosofische inslag en hebben veel symboliek. In de tuinen vallen diverse elementen uit Japan terug te vinden. Bij ons vindt u geen tuin zoals bij de reguliere hoveniers. Wij ontwerpen uw unieke Japanse droomtuin met veel zorg en aandacht.
Maak vandaag nog een afspraak voor uw tuinontwerp!

Wat wenst u voor uw tuinontwerp?

Beginnen wij aan uw tuinontwerp, dan bent u ervan verzekerd dat wij van begin tot eind betrokken zijn. Wanneer wij uw tuin ontwerpen, staan de drie basiselementen centraal. Water, steen en de kleur groen. Daar begint ons ontwerp mee. Wij bespreken de staat van uw tuin met u door en bedenken creatieve oplossingen. Indien u akkoord bent, kunnen wij starten met het aanleggen van uw mooie, unieke Japanse tuin. Onze vakmensen doen dit met veel aandacht en zorg. Wij kunnen uw tuin na het aanleggen zelf periodiek onderhouden. Zet ons daarom in voor uw tuinontwerp!

Veel symboliek in uw tuinontwerp

Bij het ontwerpen van uw tuin maken wij veelvuldig gebruik van symboliek. De drie basiselementen staan hierbij centraal. Water symboliseert het leven, zoals steen voor rust staat en groen onze geweldige natuur aanduidt. In de Japanse tuinen komen planten op diverse manieren terug. Een bladverliezende plant staat voor het tijdige, zoals de volop groeiende planten voor het eeuwige staan. Laat u ons uw tuin ontwerpen, dan zorgen wij voor veel perspectief en diepte in uw tuin. Het doel hierbij is uw tuin oneindig te laten lijken. Wij maken volop gebruik van de omringende natuur in uw tuin en zorgen voor een mooie gelaagdheid. Mogen wij uw tuinontwerp op ons nemen? Dan ontwerpen wij de tuin van uw dromen!

Uw unieke tuin vandaag nog laten ontwerpen

Ziet u het wel zitten om uw tuin geheel in Japanse stijl te laten ontwerpen? Neem dan contact op met onze hovenier, zodat hij uw tuin kan inventariseren. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die wij in uw tuin kunnen toepassen? Neem dan snel contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak met u. Bel ons via 06-51598080 of stuur een e-mail naar bert@secret-gardens.nl. Wij maken graag een uniek Japans tuinontwerp voor u!

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?