Hovenier Winschoten

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Laat uw Japanse tuinen aanleggen door onze hovenier in Winschoten

Bent u op zoek naar een vakkundige hovenier in Winschoten die unieke Japanse tuinen voor u kan realiseren? Neem dan contact op met hoveniersbedrijf Secret Gardens. Wij zijn specialist op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, vijver aanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud van Japanse tuinen. Al meer dan 30 jaar kloppen mensen bij ons aan wanneer zij een unieke Japanse tuin willen laten aanleggen. De tuinen zitten vol betekenis en symboliek. Het is heerlijk vertoeven in een rustgevende Japanse tuin. Om zo’n rustgevende tuin te verwezenlijken, moeten alle elementen in de tuin kloppen. Bent u benieuwd geworden naar hoe wij het tuinontwerp en de tuinaanleg realiseren? Dan kunt u contact opnemen met onz

Zo gaat onze hovenier te werk

Wat vindt onze hovenier belangrijk wanneer hij verantwoordelijk is voor de aanleg van Japanse tuinen? Om een echte natuurlijke Japanse tuin te realiseren, is het van belang dat alle kenmerken van de Japanse tradities en mystieke ceremonies aanwezig zijn. Er wordt met ieder detail rekening gehouden. Wanneer alle elementen volgens een bepaalde filosofie worden aangelegd, zal er een unieke, groene en rustgevende tuin ontstaan. Wenst u ook de hulp van ons professionele hoveniersbedrijf? Wilt u unieke Japanse tuinen aan laten leggen in Winschoten? Wij verzorgen graag het gewenste tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud.

Zo verzorgen wij het tuinontwerp en de tuinaanleg

Zoals gezegd wordt een Japanse tuin volgense Japanse filosofieën aangelegd. Hierbij is het belangrijk dat de elementen water, steen en de kleur groen aanwezig zijn. Deze elementen hebben allemaal hun eigen betekenis. Zo staat water symbool voor het leven, betekent de steen een rustpunt en staat groen voor de natuur. Wanneer wij het tuinontwerp in Winschoten verzorgen, zorgen wij ervoor dat al deze elementen terug te vinden zijn. Wij zullen bijvoorbeeld een vijver aanleggen, stenen plaatsen en prachtig groen planten. Ook over het plantgebruik in uw tuin wordt goed nagedacht. Iedere plant brengt ook weer zijn eigen symboliek mee. Bladverliezende planten staan bijvoorbeeld voor het ‘tijdelijke’ en bladhoudende planten staan voor de ‘eeuwigheid’. Onze hovenier speelt tijdens de tuinaanleg met al deze elementen, zodat ze een prachtig, rustgevend geheel vormen. Op deze manier wordt er ook veel diepte gecreëerd in uw tuin in Winschoten.

Bel of mail onze hovenier vanuit Winschoten

Wilt u ons hoveniersbedrijf inschakelen het tuinontwerp, de tuinaanleg, een tuinrenovatie of tuinonderhoud in Winschoten? Benader dan onze hovenier en maak een afspraak door te bellen naar 06-51598080. Mailen kan ook via bert@secret-gardens.nl. Informeer onze hovenier vanuit Winschoten over uw wensen voor uw unieke Japanse tuinen.

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?