Hovenier Heerenveen

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in Japanse tuinen
  • Kwalitatief Maatwerk
  • Betaalbare exclusiviteit

Zet onze ervaren hovenier in Heerenveen in

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier in Heerenveen om in te zetten voor uw tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinontwerp? Secret Gardens kan de meest prachtige Japanse tuinen en natuurlijke tuinen voor u creëren. Leg uw tuinontwerp in onze handen. Ons hoveniersbedrijf legt de Japanse tuinen geheel middels een bepaalde filosofie, waarbij ook sprake is van veel symboliek. Meerdere elementen uit Japan laten wij terugkomen in uw eigen, unieke tuin. Ons hoveniersbedrijf is net even wat specialer dan de reguliere hoveniers. Wij leggen onze natuurlijke tuinen met veel zorg en aandacht. Bent u benieuwd hoe wij dit doen? Benader snel onze hovenier vanuit Heerenveen en vraag wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

Dit kan onze hovenier in Heerenveen voor u doen

Naast voor uw tuinontwerp, kunt u bij onze hovenier in Heerenveen ook terecht voor uw tuinaanleg en tuinonderhoud. Als vaste waarden in onze Japanse tuinen, maken wij gebruik van drie basiselementen. Water, naar het leven. Voor vijver aanleg bent u daarom aan het juiste adres. Steen, als symbool van rust en groen als verwijzing naar de groene natuur. Bij uw tuinontwerp denken wij graag na over creatieve oplossingen voor uw tuin. Wij zijn in staat voor elke situatie een passende oplossing te vinden. Is ons tuinontwerp geheel naar wens? Dan starten wij met uw tuinaanleg. Nadien kunt u ons hoveniersbedrijf ook inzetten voor uw tuinonderhoud. Onze hovenier in Heerenveen zorgt er graag voor dat uw Japanse tuinen hun mooie staat blijven behouden.

Hoe creëren wij uw natuurlijke tuinen?

Bij uw tuinaanleg gaat onze hovenier in Heerenveen vakkundig en secuur te werk. Hierbij wordt volop gebruik gemaakt van de elementen water, steen en groen. Naast deze elementen, houden wij ook rekening met het plantgebruik. Wij maken gebruik van bladverliezende planten, omdat deze het tijdelijke symboliseren. Bladhoudende planten gebruiken wij ook volop in de Japanse tuinen, omdat deze voor het eeuwige staan. Door diepgang en perspectief aan uw tuin toe te voegen, creëren wij een oneindig effect. Dit doen wij door ook de omringende natuur in uw tuin te gebruiken. Bent u benieuwd geworden naar hoe ons hoveniersbedrijf uw oneindige tuin tot stand brengt? Benader onze hovenier vanuit Heerenveen en laat hem u meer vertellen!

Maak vandaag nog een afspraak met ons hoveniersbedrijf

Wilt u ons uw natuurlijke tuinen laten creëren? Wilt u ons inzetten voor uw tuinontwerp, tuinaanleg of uw tuinrenovatie in onze handen leggen? Bel ons dan direct voor het maken van een afspraak. Laat ons de tuin van uw dromen realiseren. Bel 06-51598080 of stuur een e-mail naar bert@secret-gardens.nl. Ook voor vijver aanleggen staan wij voor u klaar. Onze hovenier komt in Heerenveen graag bij u langs om uw tuin te inventariseren!

    Direct Contact

    Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?